Pakkasmarjapäivät 2019

Huomio marjanviljelijä – vuoden tärkeimmät tilaisuudet lähestyvät jälleen!

Pakkasmarjapäivä on tilaisuus nykyisille sopimusviljelijöillemme sekä sopimusviljelijyydestä kiinnostuneille, jossa kerromme Pakkasmarjan kuulumisia sekä ajankohtaisia marja-asioita. Viljelysopimukset teemme kevään aikana perinteisesti Pakkasmarjapäivien jälkeen, ja tilaisuuksissa viljelijät saavat infoa tulevan kauden sopimuksiin liittyen. Totuttuun tapaan julkistamme Pakkasmarjapäivissä myös tulevan satokauden takuuostohinnat pakastukseen ostettavien marjojen osalta, sekä tarjoamme lounaan osallistujille.

Ohjelman päärunko on sama kaikilla kolmella paikkakunnalla (paikat ja ajat alla), joten voit osallistua tilaisuuksista siihen, johon sinun on helpoin päästä osallistumaan.

Ilmoittautuminen su 24.3. mennessä tämän linkin kautta:

ILMOITTAUTUMINEN

 

Pakkasmarjapäivät järjestetään tänä vuonna:

 

 

 

 

Share via
Copy link