Supermarja mustikasta on moneksi – tiesitkö nämä?

Olemme Suomen suurin toimija kotimaisten viljeltyjen pakastemarjojen osalta. Ostamme pakastukseen viljelijöiltä mansikoita, herukoita, vadelmia, pensasmustikoita, karviaisia, tyrnimarjaa, raparperia ja luomumarjoja. Erikoisempien marjojen osalta tiedustele meiltä tilannetta. Myymme pakastemarjatuotteemme sekä vähittäiskaupoille että ammattikeittiöille ja jatkojalostajille.

Kuvatekstin tyyli tähän malliin

Reilu ja tasavertainen hinnoittelu

Määritämme joka kevät takuuhinnat tulevan satokauden pakastettavaksi ostettaville marjoille. Näin tiedät ajoissa, minkä hinnan vähintään meille toimittamistasi marjoista saat. Kokonaissadon ja markkinatilanteen mukaan saatamme satokaudella myös nostaa takuuhintaa.

Meillä sopimuspaperi hintoineen on sama kaikille sopimusviljelijöille. Sanktioita ei meiltä lähetetä perään, vaikka sopimuskilomäärä ei aivan täyttyisi. Asetamme mieluummin sopimuksiin bonustavoitteita, joiden saavuttamisesta palkitsemme viljelijöitä paremmilla kilohinnoilla.

Laatu ja pakkaaminen

Pidetään porukalla huolta pakastemarjojen laadusta!

Kolmannen osapuolen laatujärjestelmällä varmistamme, että meille tulevat marjat on viljelty vastuullisesti ja tuoteturvallisuuteen on kiinnitetty huomiota. Laatutarha-auditointi ja IP Kasvikset Perussertifiointi ovat molemmat meille hyväksyttyjä vaihtoehtoja, ja ne tulee suorittaa viimeistään saman satokauden aikana, jota ensimmäinen sopimus koskee. Lisätietoa näistä löydät Puutarhaliiton sivuilta.

Meille marjojen maku on erittäin suuressa roolissa. Marjojen tulisikin olla makeita, ja aromaattisia ja suutuntumaltaan tuttuja. Marjan laatu ja maku lähtee jo lajikevalinnasta, siksipä taimien tarkka valinta onkin tärkeä lähtökohta tulevien satojen kannalta. Kaikkien pakasteeseen tuotavien marjojen tulisi olla terveitä, puhtaita, kiinteän napakoita, ehjiä, herkullisen värisiä ja – näköisiä. Marjojen olisi myös hyvä olla mahdollisimman kuivia pakatessa, sillä liian kosteat marjat tarttuvat pakastuksessa toisiinsa kiinni. Marjoja ei saa pestä.

Tarkkailemme systemaattisesti meille saapuvien marjojen laatua vastaanotoissamme sekä pistokokein pakkaamossamme.

Share via
Copy link