Pakkasmarjapäivä viljelijöille

Viime viikolla rikottiin ennätys ja tehtiin historiaa! Vuosittain järjestettävillä Pakkasmarjapäivillä oli ennätysyleisö paikalla, ja järjestimme ensimmäistä kertaa tapahtuman Suonenjoen lisäksi myös Naantalissa. Yhteensä näihin tilaisuuksiin osallistui noin 180 kuulijaa. Iso kiitos kaikille tapahtumiin osallistuneille, meillä oli kanssanne todella mukavaa ja saimme aikaan hyviä keskusteluja ja uusia ideoita!

Järjestämme Pakkasmarjapäivän joka kevät hyvissä ajoin ennen satokautta sopimusviljelijöillemme sekä sellaisiksi haluaville. Tilaisuudessa kehitämme viljelijöiden kanssa laatuasioita eteenpäin ja käymme uusia ja ajankohtaisia asioita läpi. Valmistaudumme yhdessä tulevaan marjasatokauteen.

Tänäkin vuonna tilaisuutemme pääviestinä oli, että hyvälaatuisia pakaste- ja tuoremarjoja tarvitaan jatkuvasti lisää. Oli marjatilasi sitten pieni tai suuri, vasta perustettu tai vuosikymmenten kokemuksella varustettu – ota yhteyttä! Viljelijäporukkaamme mahtuu!

Share via
Copy link