Hyvis vai pahis marjapiirakka?

Tällä viikolla meillä on ollut ilo saada TET-harjoittelija Anni meille hommiin Suonenjoen Yhtenäiskoululta. Anni on auttanut monessa. Olemme viimeistelleet reseptitekstejä ja käsitelleet kuvia kotisivuillemme ja somessa julkaistavaksi. Siis paljon kivaa uutta on tiedossa tulevina viikkoina, kiitos siitä Annille!

Meillä on täällä Pakkasmarjalla marjaherkkupäivä aina keskiviikkoisin, jolloin ilahdutamme työkavereita marjaisilla leivonnaisilla tai muilla herkuilla. Eilen Anni valmisti meille kahta erilaista piirakkaa meidän uutuus tuotteestamme Luomu Pureesta. Luomu puree valmistetaan kotimaisista luomu marjoista Suonenjoella. Tuotteessa on huikea marjapitoisuus ja se on valmistettu kuumentamatta, jolloin kaikki luonnolliset vitamiinit ja maku ovat tallella. Tuote löytyy hyvin varustettujen markettien pakasteosastolta sieltä marjapakasteiden vierestä.

Toisen piirakan Anni leipoi Vaneljan ja Tuulian terveellisellä Hyvän olon reseptillä, jonka nimesimme ”Hyvispiirakaksi” ja toisen syntisen hyvää Suonenjoen yhtenäiskoulun piirakkareseptiä mukaillen. Tuon nimesimme ”Pahispiirakaksi”, koska se sisälsi kaikkea syntisen hyvää.

Hyvispiirakan Anni leipoi aivan ohjeiden mukaan, mutta tuohon pahikseen vaihdoimme Luomu pureen Mansikka pureen tilalle. Hyvää tuli kummastakin ja kummallakin oli omat fanikuntansa. Kumman sinä valitsisit? Vastaa facebook -sivuillamme julkaisun yhteydessä ja voit voittaa myyntierällisen eli 6 purkkia Luomu Pureeta. Arvomme voittajan vastanneiden kesken ensi keskiviikkona 31.01. Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.

 

Share via
Copy link