Oma höntsykiekkovuoro

Pakkasmarja järjestää höntsykiekkovuoron Suonenjoen urheilukentän ulkojääkaukalossa aina torstaisin klo 16:00-17:30 välisenä aikana. Vuoro on ensisijaisesti tarkoitettu henkilökunnalle ja sopimusviljelijäperheille, mutta mukaan on vielä joka kerta mahtunut kaikki muutkin halukkaat palaajat. Meitä Pakkasmarjalaisia on kuitenkin sen verran pieni työyhteisö, että Itse asiassa kaikkia paikalle tulleita on tarvittu, jotta pelit on saatu käyntiin. Mukaan siis vielä mahtuu!

Tarkoituksena on yhdessä liikkuminen

Mukana on ollut kaiken tasoista ja -ikäistä pelaajaa ja hauskaa on ollut! Aikaisempaa jääkiekkotaustaa ei tarvitse olla, riittää kun pääsee kaaduttuaan itse ylös. Ajatuksena on että tuohon voi osallistua kevyellä varustuksella eli lämyt, taklaukset ja muu liian kova pelaaminen jätetään muille ”ammattilais” -vuoroille.

Varustus: hokkarit, kypärä ja maila sekä mielellään hanskat sekä kaulasuoja.

Matalamman kynnyksen kiekkoa

Keskusteltiin tässä jokin aika sitten aamukahvilla että olisi niin huippua päästä pelaamaan matalamman kynnyksen kiekkoa raittiiseen ulkoilmaan ja kohentaa työporukan kuntoa. Suonenjoella on oikeitakin harrastekiekko/ ringette -vuoroja hallilla, mutta noille vuoroille lähteminen on monelle liian iso haaste pitkän tauon jälkeen tai täysin kylmiltään. Selkeästi olemme nyt huomanneet että tällainen höntsyporukka on puuttunut. Huomaa sen nyt ainakin henkilöstömme iloisista ilmeistä, kun on uskallettu jäälle lähteä ja se on ollut vieläpä huisin hauskaa.

Share via
Copy link