Smoothie bowl eli smoothiekulho

Smoothiekulhoista on tullut someilmiö. Esimerkiksi Intagram pursuaa toinen toistaan kauniimpia kuvia näistä värikkäistä herkuista. Kyse on lusikoitavasta paksummasta smoothiesta, joka parhaimmillaan koristellaan todella näyttävästi. Tällainen ruokaisampi smoothie sopii hienosti kevyemmäksi lounaaksi, aamu-, väli- tai iltapalaksi nyt kylmempään vuodenaikaan. Loistava raaka-aine smoothiekulhon valmistukseen ovat kotimaiset  marjat, jotka voi käyttää kuumentamatta ja säilyttää näin marjojen raikkaan maun ja luontaisen C-vitamiinin.

Mustaherukka smoothie bowl

Kirpeä mustaherukka kannattaa yhdistää banaanin, mansikan ja kasvimaidon kanssa. Lopputuloksena ihanan kermainen smoothie bowl täynnä luonnon omia vitamiineja!
-Vanelja & Tuulia

Mustaherukka-suklaa smoothie bowl

Mustaherukka ja suklaa on lyömätyön makupari. Valmista smoothie banaanista, manteleista ja lempikasvismaidostasi ja soseuta toiseen puolikkaaseen mukaan mustaherukoita ja toiseen puolikkaaseen raakakaakaojauhetta. Tarjoa tuoreiden mustaherukoiden, raakakaakaojauheen ja kookoshiutaleiden kera. -Vanelja & Tuulia

Kannattaa myös tutustua tähän kätevään Pieneen SMOOTHIE-BOWL oppaaseen.

Share via
Copy link