100% KOTIMAISET luomumarjat

Luomumarjat ovat peräisin luomuvalvonnan piiriin kuuluvilta marjaviljelmiltä ja metsistä Suomesta.

Tällä hetkellä valikoimissamme on Luomumarjasekoitus 250 g. Luomumarjasekoituksen löydät hyvin varustettujen kauppojen pakasteosastoilta.

Luomutuotteemme tunnistat luonnonmukaisen vihreästä ilmeestä. Kaikki Pakkasmarjan 100% kotimaiset tuotteet tunnistat myös Pakkasmarjan, marjan pyöreästä ja punaisesta, merkistä sekä uudesta Pakkasmarjan omasta, marjakorin mallisesta, tuote-etiketistä.

Suunnittelimme alkujaan, että pakkaisimme tuotteemme vahvemman oloiseen ja näyttävämpään laminaattipakkaukseen, mutta päädyimme kuitenkin säilyttämään pakkausmateriaalina luontoystävällisemmän PE- muovimateriaalin, minkä voi hävittää esim. puun seassa polttamalla.

Share via
Copy link