0 tuotetta 0,00 

Sponsorointi – Kummiurheilijat

kummiurheilijat

Pakkasmarja haluaa olla mukana tukemassa lasten ja nuorten liikkumista. Etenkin joukkueurheilulajit ovat lähellä sydäntä. Joukkueessa liikkuminen kehittää myös sosiaalisia taitoja. Pakkasmarjan kummiurheilijoiksi valittiin kaudelle 2016-2017 seuraavia, pääosin suonenjokelais-lähtöisiä, urheilijoita:

Emma Salpakari -Jääkiekko 

Emmalla on viides kausi jääkiekon parissa takana. Kuluneella kaudella Emman on voinut nähdä Vaasan Sportin paita päällä pelaamassa mestistä Team Kuortaneen seurayhteistyöjoukkueessa. Joukkue ylsi tällä kaudella Turussa ratkotussa finaaliottelussa Mestiksen Suomenmestariksi.

Junnuvuodet Emmalla kuluivat kotikulmilla ringetteä ja jalkapalloa pelaillessa, mutta jääkiekko vei mennessään. Aiemmin Emman saattoi nähdä pelikentillä SuKiKan paita päällä ringetteä lätkimässä, mutta se kuuden vuoden taival vaihtui uuteen hetkessä, niin kuin mailakin.

”Suurin jääkiekon anti minulle on se, että olen saanut tutustua uusiin ihmisiin ja pelaajiin sekä ylipäätään saanut mahdollisuuden koetella rajojani ja kehittyä pelaajana jatkuvasti. Suuri kiitos tästä kuuluu kaikkia minua tukeneille, kiitos SuKiKa, kiitos yhteistyökumppanit!” -Emma

 

Petra Sahlberg -Lentopallo

 

Lentopalloa pelaava Petra on kuluvalla kaudella pelannut Huittisissa LP-Vampulan riveissä.

”Seurallamme on pidemmän tähtäimen tavoite kasvattaa suomalaisia pelaajia ja jokaiselle pyritään takaamaan mahdollisimmat hyvät edellytykset kehittyä pelaajana.

Tämä onnistuu liiga- ja ykkössarjajoukkueen välisellä yhteistyöllä, joka takaa kaikille riittävän kovatasoiset harjoittelumahdollisuudet, mutta myös tilaisuuksia kartuttaa pelikokemusta.” -Petra

Mikko Kytölä – Futsal 

 

Mikko pelaa Jyväskyläläisen liigajoukkueen Kampuksen Dynamon riveissä. Tällä kaudella pelaamisen ohella Mikko on toiminut Kampuksen Dynamon päävalmentajana. Mikko on urallaan voittanut kaksi SM-hopeaa, vuosina 2011 ja 2012 sekä SM-pronssia vuonna 2013.

Maajoukkueurallaan hän on voittanut kaksi MM-hopeaa ja pelannut 57 ottelua Suomen futsal-maajoukkueessa ja tehnyt niissä 27 maalia. Vuonna 2016 hänet valittiin toistamiseen Suomen parhaaksi futsal-pelaajaksi.

Sukika 

Pakkasmarja on ollut jo vuosia tukemassa Suonenjoen Kiekkokarhuissa ringetteä ja jääkiekkoa pelaavia nuoria urheilijan alkuja.

Sukika Ringette-tytöt -Ringettejoukkue


Sukikan Ringette -tytöt ovat kuluneella kaudella pelanneet C-sarjaa jossa pelataan Keski-Suomen alkulohko ja sen jälkeen ylialueellinen jatkosarja.

Sukika F-juniorit – Jääkiekkojoukkue


Sukikan F-juniorit ovat kaudella 2016-2017 pelanneet Kymi-Saimaan alueella F2 Leijonaliigan neljännessä lohkossa. Kausi Huipentuu Vesileppiksen F08-turnaukseen Leppävirralle.

Sukika Edustus

Suonenjoen Kiekko-Karhujen edustusjoukkue raateli kaudella 2016-2017 Savo-Karjalan 2.divisioonassa.

Kalpa

Pakkasmarja on toiminut vuosia Jääkiekkoseura Kalpan yhteistyökumppanina. Kuluvalla kaudella Kalpa on niittänyt hyvää tulosta SM-liigassa. Joukkue on selviytynyt SM-liigan finaaleihin.

laatu
Pakkasmarja Oy

Lintikonkatu 20
77600 Suonenjoki

Vaihde puh. 020 7099570
Fax. 020 7099 590
markkinointi(at)pakkasmarja.fi

Laskutusosoite: 
Pakkasmarja Oy
PL 57661
00021 LASKUTUS

Y-tunnus: 0434204-0