0 tuotetta 0,00 

Vanelja & Tuulia

Hyvän olon reseptit ilman gluteenia, maitotuotteita ja valkoista sokeria

slider_jatski

Suosittua Vanelja-blogia pitävä Virpi Mikkonen ja bloggari Tuulia Talvio ovat loihtineet meille marjaisia, Hyvän olon reseptejä ilman maitotuotteita, gluteenia ja valkoista sokeria.

Yhteistyömme alkoi, kun Tuulia ja Virpi etsivät yhteistyökumppaneita jäätelökirjaansa ja me päätimme lähteä mukaan. Päätös syntyi helposti, koska olivathan marjamme päässeet jo mukaan heidän 20 valloittavaan marjaiseen jäätelöreseptiin. Jäätelöiden valmistuksessa marjoja ei kuumenneta, joten se on aivan super hyvä tapa nauttia kotimaisista marjoista, kun vitamiinitkin säilyvät. Hyvän olon jäätelökirja tarjoaa herkullisia ja hyvää tekeviä jäätelöitä – ilman gluteenia, maitotuotteita ja valkoista sokeria. Kaikki ohjeet on toteutettavissa myös vegaanisesti – ja helposti kotona jopa ilman jäätelökonetta.


Hyvän olon smoothiet

Itsetehdyn smoothieiden avulla lisäät kuin huomaamatta kotimaisten marjojen ja kasvisten käyttöä maistuvalla tavalla. Vanelja ja Tuulia tekivät meille 10 ainutlaatuista Smoothiereseptiä täynnä hyvisaineksia. Mukana on nyt myös jännittäviä makuja yrteistä. 

Hyvän olon reseptejä Luomu pureesta

Tässä hyvän olon reseptejä Luomu Pureesta Vaneljalta ja Tuulialta:

Muita ihania hyvän olon reseptejä marjoista

 

 

laatu
Pakkasmarja Oy

Lintikonkatu 20
77600 Suonenjoki

Vaihde puh. 020 7099570
Fax. 020 7099 590
markkinointi(at)pakkasmarja.fi

Laskutusosoite: 
Pakkasmarja Oy
PL 57661
00021 LASKUTUS

Y-tunnus: 0434204-0