0 tuotetta 0,00 

Reseptit

Marjoja 2dl päivässä

Ravintosuositusten mukaisesti meidän kaikkien tulisi nauttia 2dl päivässä kotimaisia marjoja. Käytä siis marjoja monipuolisesti osana monipuolista ruokavaliota.

Helpot reseptit ovat terveellisintä sinulle

Helppous on valttia terveellisten marjaherkkujen valmistamisessa. Reseptit, joissa marjoja ei liikaa kuumenneta eikä niiden joukkoon lisätä turhia ainesosia, säilyttävät marjojen luonnollisen raikkaan maun ja vitamiinit.

Parhaat smoothiet teet itse

Itse tehdyt smoothiet ovat parasta, koska silloin voit valita itse, mitä smoothie sisältää. Smoothie kannattaa valmistaa  kuumentamatta kotimaisista marjoista, jolloin marjojen vitamiinit ja raikas maku ovat tallella.

 

 


Hyvän olon reseptejä ilman maitotuotteita, gluteenia ja valkoista sokeria:

Suosittua Vanelja-blogia pitävä Virpi Mikkonen ja bloggari Tuulia Talvio ovat nyt loihtineet meille marjaisia, Hyvän olon reseptejä ilman maitotuotteita, gluteenia ja valkoista sokeria.

 


Yhteistyötä kotitalousopettajien kanssa

Olemme tehneet oppilaitosyhteistyötä Suonenjoen Yhtenäiskoulun kanssa jo vuosien ajan toimittamalla pakastemarjoja kotitaloustunneille. Näistä marjoista oppilaat ovat opettajiensa avustuksella loihtineet helppoja välipalareseptejä:

laatu
Pakkasmarja Oy

Lintikonkatu 20
77600 Suonenjoki

Vaihde puh. 020 7099570
Fax. 020 7099 590
markkinointi(at)pakkasmarja.fi

Laskutusosoite: 
Pakkasmarja Oy
PL 57661
00021 LASKUTUS

Y-tunnus: 0434204-0