Tämä hyvän olon resepti, ilman maitotuotteita, gluteenia ja valkoista sokeria, on Vaneljalta ja Tuulialta. 

Raikkaiden herkkujen ystävä löytää varmasti uuden suosikin tästä Luomumarjasekoituksesta syntyvästä smoothiesta, jota säväyttää tuore minttu. Luomumarjasekoituksessa on käytetty monipuolisesti kotimaisia luomumarjoja, kuten luomumansikkaa, luomumustaherukkaa, luomumetsämustikkaa ja luomupunaherukkaa.

Minttu tuo raikkautta ja pirteyttä smoothieen. Marjat ovat helppo tapa hankkia elimistön tarvitsemia vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja. Vaikka marjoissa on paljon ravintoaineita, niissä on vain vähän energiaa.

Kahdelle

250 g Pakkasmarjan Luomumarjasekoitusta

2 makeaa omenaa

kourallinen vahvaa minttua

1 tl vaniljauutetta

3 dl kauramaitoa

OHJEET:

Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi paksuksi smoothieksi. Lisää kauramaitoa sen verran, että saat seoksesta sopivan paksua makuusi. Maista, ja lisää halutessasi hunajaa tai jotain mausteista. Kaada smoothie kulhoihin tai laseihin. Tarjoa tuoreiden marjojen ja hunajan kanssa.

Muista huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista. Itsetehtyjen smoothieiden avulla lisäät kuin huomaamatta kotimaisten marjojen ja kasvisten käyttöä maistuvalla tavalla.