0 tuotetta 0,00 

Aito marjakuorrute Marja Pureesta

Huomasimme tässä muutama viikko sitten Glorian ruoka&viini -lehden mainoksessa reseptin aidosta marjakuorrutteesta:

1 1/2 dl tomusokeria
1 1/2 rkl paseerattua vadelmaa tai soseutettua mustaherukkaa

Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Kasta donitsit kuorrutteessa ja koristele oman maun mukaan.

Ajattelimme nyt lähestyvän Vapun kunniaksi testata kuinka meidän Marja puree -soseet sopisivat tuohon tarkoitukseen eli valmistimme kuorrutteen korvaamalla ohjeen soseutetut marjat Marja Pureilla. Teimme tällä kertaa hieman erilaiset vapputarjottavat työkavereille.

Mustaherukka Puree toimi kaikista parhaiten tähän tarkoitukseen. Mustaherukan pirteä maku toi raikkautta kuorrutteeseen. Mansikka ja Mansikka&tyrni -kuorrutteesta tuli hieman venyvää, mutta kun sen sai donitsien päälle, se kyllä kuivui mainiosti. Kastamisen sijasta pursotimme kuorrutteen donitsien päälle ja levitimme sen lastalla. Väreistä tuli todella luonnollisen kauniita. Itseasiassa paljon värikkäämpiä kuin kuvittelimme.

Olisimme halunneet koristella donitsit marjajauheilla, mutta emme löytäneet niitä lähikaupoista. Käytimme koristeluun tällä kertaa nonparelleja, valkosuklaata ja kookoshiutaleita.

Tarjosimme donitsien kanssa Kaskein Juhlasimaa, mikä osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi. Miltei yhtä hyvää maultaan kuin kotisima, mutta kauniin läpinäkyvää. Soveltuu siis hyvin juhlajuomaksi.

 

laatu
Pakkasmarja Oy

Lintikonkatu 20
77600 Suonenjoki

Vaihde puh. 020 7099570
Fax. 020 7099 590
markkinointi(at)pakkasmarja.fi

Laskutusosoite: 
Pakkasmarja Oy
PL 57661
00021 LASKUTUS

Y-tunnus: 0434204-0